Eurocrèdits

Fons europeus per gestionar inversions, amb l’ICF

Necessites un préstec per poder finançar inversió o circulant per créixer, obrir nous mercats, fer nous desenvolupaments o enfortir la teva activitat? Si és així, t’interessen els Eurocrèdits de l’Institut Català de Finances que, des de la nostra Oficina de Finançament t’ajudem a sol·licitar.

Quines opcions de préstec ofereix l’IFC?

  • Imports de 100.000€ a 2M d’€. En aquest cas el període d’amortització és de 2 a 5 anys, amb fins a 1 any de carència inclosa. El tipus d’interès és a 12 mesos més un diferencial entre el 0,5% i el 2,25% (Euribor).
  • Imports de 150.000€ a 2.5M d’€. En aquest cas, el període d’amortització és de 5 a anys, amb fins a 2 anys de carència inclosa. El tipus d’interès és a 12 mesos amb un diferencial a partir del 0,5%. En ambdues opcions, el finançament pot ser fins al 80% del projecte.

Hi ha una comissió d’obertura del 0,25% nominal i el pla de tresoreria previst ha de generar fluxos de caixa suficients per garantir el pagament del préstec.

Reuneix-te amb nosaltres

Així podrem conèixer millor el teu projecte i prepararem l’expedient de sol·licitud

Entrega tota la documentació

Et demanarem alguns documents que caldrà que facis arribar l’entitat financera

Tramitem per a tu

Des de la Cecot ens encarregarem de gestionar la tramitació de l’operació

Ho has de saber…

  • Per poder sol·licitar aquest tipus de préstec és imprescindible complir amb la definició europea de petita i mitjana empresa i no estar inscrit en registres d’impagats com ASNEF o RAI en el moment de fer la sol·licitud.
  • Les operacions aprovades a través d’aquesta línia tenen unes condicions preferents donat que existeix un cofinançament dels fons FEDER.
  • Les operacions de préstec i aval de l’ICF no queden reflectides amb CIRBE i no afecta al rati de palanquejament bancari.

A qui va dirigit?

Petites i mitjanes empreses de tots els sectors, sòcies de la Cecot i els seus Gremis i Col·lectius, i a pimes no sòcies. 

Santmartí 1850, un cas d'èxit de l'Oficina de Finançament de la Cecot

A Santmartí 1850 són gent de mercat i porten formant part des de fa molts anys també d’aquesta gran família que és el Mercat Central de Sabadell, on encara trobareu a la gran Paquita Virgili atenent amb tot el seu afecte a la parada 40. Santmartí 1850 aposten per un producte de major qualitat, ecològic i proper al gran consum.

Tenim el finançament que la teva empresa necessita

T’escoltem i t’ajudem

A través del nostre assessor

Acords

Amb les principals entitats bancàries

Confiança

Més de 15 anys ajudant a les empreses

Altres serveis que et poden interessar

Ajuts i subvencions

En aquest espai hi trobaràs totes les ajudes i subvencions destinades a empreses i autònoms.

Assessorament en finançament

El nostre assessor t’escolta i t’assessora per trobar el finançament que la teva empresa necessita.

Microcrèdits

Tens una idea emprenedora i necessites finançament? Coneix els microcrèdits que t’ofereix MicroBank.

Som aquí per a respondre les teves preguntes.

Contacta amb nosaltres