Vendre més

Vols vendre més? Descobreix com!

A Cecot t’acompanyem per aconseguir màxima rendibilitat, estratègies Innovadores i potenciar el teu equip de vendes

T’ajudem a augmentar les teves vendes i a optimitzar rendibilitats

En un món en constant canvi la clau per vendre més és l’adaptabilitat i l’eficiència. A la Cecot, disposem d’un conjunt de serveis i programes que et permetran augmentar els teus ingressos, millorar la teva àrea de vendes, optimitzar la gestió de recursos o transformar el teu equip comercial.

Augmentar les vendes d’una empresa requereix de l’activació de canvis en moltes àrees de la mateixa. Aprofita les oportunitats de ser membre de la Comunitat Cecot i de l’ampli ventall de serveis, recursos i connexions que t’oferim i que t’han de permetre generar noves palanques de creixement.

Programes específics

Podràs participar de programes orientats al creixement i l’expansió de teu negoci, tant nacional com internacional. A més, podràs donar a conèxier el teu producte o servei gràcies a les nostres eines de promoció.

Assessorament i informació

A Cecot comptem amb un equip d’experts que t’orientaran en la definició d’estratègies de creixement i de desenvolupament de negoci d’acord amb els teus objectius.

Formació

Comptem amb un ampli ventall de formació sobre marketing, tècniques de venda, gestió d’equips comercials, expansió de negocis o optimització econòmica i financera.

Serveis Cecot per vendre més

Assessorament en vendes

Servei de Base de Dades

Assessorament en màrqueting i gestió de negocis digitals

Informes d'empreses

Informes comercials

Diagnòstic de Gestió Estratègica, Econòmica i Financera de l’empresa

Assessorament en Comerç

Formació

Partner shop

Club Màrqueting i Vendes

Club Internacionalització

Consolida't

Pack visibilitat

Licitacions

Assessorament en Acompanyament Internacional