Reclamació de deutes

Tens impagaments? Tens un deute vençut i exigible? Actua!

A Cecot t’ajudem en la reclamació i en la defensa dels teus drets

Si tens un cobraments o deutes pendents no els donis per perdut, compta amb la Cecot

Amb el nostre Servei de Recuperació d’Impagaments, t’ajudem en el procés de gestió i recobrament de deutes d’empreses, amb la possibilitat de recuperar quantitats de fins a 250.000 euros.

Recorda: cada cop que fas un requeriment de pagament, el termini per reclamar comença de nou. No et resignis davant d’un deute, ja que la situació del teu deutor pot canviar i tens tot el dret de perseguir el que et pertany.

Reclamació

Posem a la teva disposició un servei perquè de manera àgil i econòmica pugis intentar recuperar els impagaments que afecten la teva tresoreria i activitat productiva.

Sabies que?

Sabies que quan s’envia un requeriment de pagament, encara que estigui a punt de prescriure, torna a comptar des de zero en el temps?

Deutes a l’estranger

Disposem d’un acord amb una empresa especialitzada en el recobrament d’impagats generats amb entitats espanyoles per part de persones físiques i jurídiques residents en altres països. A més, no tenen costos inicials i treballen amb “success fee”.

Servei de Reclamació de Deutes

Sabies que quan s’envia un requeriment de pagament, encara que estigui a punt de prescriure, torna a comptar des de zero en el temps? No donis per perdut un impagament, perquè mai saps com pot canviar la situació econòmica del teu deutor.

Per això, la Cecot posa en marxa el Servei de Reclamació de Deutes, perquè d’una manera àgil i econòmica pugis intentar recuperar els impagaments que afecten la teva tresoreria i activitat productiva.