Networking

Transforma el teu networking en oportunitats reals

Accedeix als Clubs i activitats de la Cecot per potenciar la teva empresa

Una comunitat d’oportunitats

Cecot és una gran comunitat d’oportunitats. A través de les nostres activitats, podràs expandir la teva xarxa de contactes d’empresaris, emprenedors i professionals i potenciar el teu creixement personal i empresarial. Transforma el networking en relacions significatives que et poden obrir les portes a noves oportunitats i èxits.

Clubs Cecot

Els Clubs són el punt de trobada per als professionals de les diferents àrees i departaments de l’empresa. Tenen com a objectiu organitzar activitats periòdiques amb continguts pràctics i d’alt interès, que afavoreixen l’aprenentatge i l’intercanvi d’experiències.

Agenda d’Activitats

Explora una àmplia gamma d’activitats i esdeveniments. Des de xerrades inspiradores fins a experiències educatives. Connecta’t, aprèn i gaudeix d’experiències úniques que impulsaran el teu creixement personal i professional.

Nit de l’Empresa

Cada any celebrem la nostra trobada relacional anual en el marc de la Nit de l’Empresa. Una magnífica oportunitat per celebrar i reivindicar el “fer empresa” i per homenatjar a les empreses i persones emprenedores del nostre país.

Descobreix l'Espai Multimèdia

Explora el nostre catàleg de sessions digitals i webinars, troba exactament què necessites

Serveis Cecot de Networking

Club Financer i fiscal

Club Innovació i tecnologia

Club Internacionalització

Club MK i vendes

Club RRHH

Forum Cecot

Cercle de joves

Nit de l'empresa

Col·lectius Cecot

Formació