Licitacions i Compra Pública

Et facilitem el camí per licitar al sector públic.

La informació actualitzada sobre concursos públics i adquisicions oficials, al teu abast

No perdis cap oportunitat amb el servei de licitacions i compra pública de Cecot

Presentar-se a licitacions públiques és una oportunitat per ampliar el teu negoci, captar nous clients i augmentar els teus ingressos. I gràcies a Cecot, no se t’escaparà res.

No ho dubtis. Si vols licitar i no saps per on començar, o tens preguntes sobre una licitació concreta, nosaltres t’ajudem. Amb el nostre servei, disposaràs d’assessorament i informació actualitzada sobre licitacions publicades al Portal de Contractació Pública de Catalunya.

A més, comptem amb un equip expert per resoldre qualsevol dubte sobre el procediment de licitació i la tramitació del RELI (Registre Electrònic de Licitadors i Licitadores), agilitzant així la teva participació en processos de compra pública.

Assessorament

El nostre assessor en contractació administrativa, et donarà resposta a tots els dubtes que tinguis en matèria de licitacions.

Butlletí i circulars

Diàriament enviem un butlletí exhaustiu que recull i classifica sectorialment totes les licitacions que es publiquen a Catalunya. A més, t’informem puntualment, a través de les circulars, de les novetats més rellevants.

Portal web

A la nostra pàgina web trobaràs el llistat per sectors de les diferents licitacions públiques que hi ha obertes. Fes clic a cada sector i hi accediràs automàticament.

Serveis Cecot de licitació i compra pública

Novetats sobre convenis

Convenis col·lectiu

Calendari laboral

Cercadors de normativa

Contractació laboral i SS

Grau de parentesc

IPC

Locomoció, manutenció i estada

Ordenances laborals

Consulta de legislació i convenis