Comerç Exterior i Internacionalització

Troba la clau per internacionalitzar el teu negoci

L’orientació experta per a una expansió segura i eficient, a la Cecot

Som al teu costat, per acompanyar-te en l’aventura internacional

Si vols guanyar obrir nous mercats internacionals, establir contactes i relacions comercials amb altres països o, simplement, conèixer els tràmits i programes d’ajuda disponibles, ets al lloc ideal.

A Cecot t’oferim un assessorament exhaustiu en matèria de comerç exterior. Ens dediquem a guiar-te en la selecció de mercats, la cerca d’agents comercials i la comprensió dels tràmits requerits. La nostra experiència i coneixement es tradueixen en un suport integral per a la internacionalització efectiva de la teva empresa.

Connect-IN

El nostre programa especialitzat en la metainternacionalització. Transformació, promoció internacional, digitalització i capacitació d’equips. La metodologia més innovadora!

Formació

Coneix la nostra oferta formativa per a empreses i professionals. Disposem d’un ampli ventall de cursos sobre expansió de negocis, tràmits i normativa internacional o màrqueting i desenvolupament de negocis en nous mercats.

Networking

Connecta amb la Comunitat Cecot i Connect-IN i fes xarxa internacional amb empreses, entitats i professionals per generar sinergies i noves oportunitats.  

Serveis Cecot de suport a la internacionalització

Assessorament en Acompanyament Internacional

Club Internacionalització

Connect-IN

Promoció Internacional

Transformació Internacional

Innovació Internacional

Formació

Entitats amb les que treballem

Som Agent de Suport a la Internacionalització

Cecot és un dels Agents de Suport a la Internacionalització oficials nomenats per ACCIÓ (Generalitat de Catalunya), fet que acredita la nostra experiència en el suport i acompanyament en el procés d’obertura al món de les nostres empreses.