Oficina de digitalització

Fes un pas més en la digitalització de la teva empresa

La Cecot, al teu costat en la transformació digital

Impulsant la transformació digital

En un món cada vegada més digital, a la Cecot, no només et guiem en aquesta transformació, sinó que també t’oferim els recursos i l’expertesa que necessites per fer el teu negoci més competitiu en l’entorn digital. No permetis que els dubtes et frenin: des de l’assessorament fins a la formació i l’acompanyament personalitzat, som aquí per ajudar-te en cada pas.

Fes el salt cap a la digitalització amb confiança i suport expert.

Assessorament i informació

A Cecot comptem amb un equip d’experts que t’ajudaran en el repte de ser cada dia més competitius amb la gestió de les tecnologies, la innovació i els projectes de transformació digital.

Programes específics

Comptem amb programes, privats i subvencionats, que t’ajudaran a diagnosticar les teves necessitats i a trobar solucions d’impuls de la digitalització i implementació de noves tecnologies.

Formació

Coneix la nostra oferta formativa per a empreses i professionals. Disposem d’un ampli ventall de cursos sobre digitalització, innovació, informàtica i noves tecnologies. Si la teva empresa necessita una formació a mida, el nostre equip de consultors podrà elaborar una proposta totalment personalitzada.

Serveis Cecot de digitalització

Assessorament TIC i Transformació digital

Formació i transformació digital

Assessorament en R+D+i

Club d'Innovació i tecnologia

Ciberseguretat

Empreses TIC

Power BI

Ajuts i subvencions