Contractació de personal

Vols contractar talent qualificat?

Cecot t’ajuda a descobrir el personal que busques

Posem tot el nostre coneixement al teu abast per ajudar-te a trobar a la persona adecuada

Com a organització patronal, som coneixedors de les tendències i evolucions del món laboral. Tenim una llarga experiència en la connexió d’empreses i professionals i treballem cada dia per reduir la distància entre les necessitats de les empreses i les capacitats i coneixements de les persones treballadores.

A més, a Cecot, oferim la possibilitat de combinar la cerca de personal amb la seva formació i capacitació, el que permet una millor adequació als llocs de treball demandats per les empreses i els sectors.

Borsa de Treball

Gestionem més de 700 ofertes i 3.000 demandes de feina cada any a través de la nostra pròpia Borsa de Treball. Només ens heu de fer arribar l’oferta de feina i us farem arribar els perfils de les sol·licituds.

Selecció de personal

Trobem al professional que més s’ajusti al que necessites. A més de trobar candidats al lloc de treball que ofereixes, també podem gestionar tot el procés de selecció dels candidats.

Estudiants en pràctiques

Oferim a les empreses la possibilitat d’acollir estudiants en pràctiques provinents del Centre de Formació de Cecot o d’escoltes, centres de formació professional i universitats col·laboradores.

Serveis Cecot de contractació de personal

Borsa de treball

Assessorament Laboral

Selecció de personal

Programa contractació i formació

ESCI

Assessorament en Estrangeria