Assessorament

Troba l’assessorament expert que el teu negoci necessita

La nostra àmplia xarxa de professionals està a punt per ajudar-te.
Resol els teus dubtes i avança amb confiança. Fes la teva consulta online.

Assessorament

Posem a la teva disposició un extens equip de professionals especialitzats/des en diversos àmbits d’activitat empresarial i econòmica que t’assessoraran davant de qualsevol dubte que puguis tenir a l’hora de desenvolupar les teves tasques i responsabilitats professionals dins l’empresa. No deixis que un dubte t’aturi. Escull l’àrea empresarial i fes la teva consulta directament des d’aquest web.

Exclusiu per a socis

Les empreses associades a la Cecot o als seus gremis i col·lectius tenen al seu servei tot el nostre equip d’assessors i assessores per resoldre les seves consultes.

Sabies què?

Cada any responem amb èxit més de 5.000 consultes. Les àrees que generen més consultes són la de recursos humans i formació, fiscal financer i jurídic, i l’àmbit de la indústria, seguretat i medi ambient.

No deixis que un dubte t’aturi

Escull l’àrea empresarial que t’interessa i fes la teva consulta directament. És tan senzill com plantejar el teu dubte i un/a assessor/a de l’àmbit de la consulta es posarà en contacte amb tu per ajudar-te.

8 àmbits d’assessorament i 40 especialitats per tu i per la teva empresa

Dins d’aquest apartat hi ha continguts privats per als associats a la Cecot. Per accedir als continguts | Registra’t

[et_pb_custblog post_type=”servei” include_categories_categoria=”139″ posts_number=”999″ show_thumbnail=”off” use_manual_excerpt=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_excerpt=”off” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_custblog]