19 febr., 2021

Llibre Blanc per una Catalunya competitiva

Llibre Blanc per una Catalunya competitiva

Llibre Blanc per una Catalunya competitiva

Aquest llibre inclou les propostes de millora dels principals sectors econòmics i estratègics del nostre país, extretes dels sis fòrums virtuals que s’han realitzat entre els mesos de juny i desembre de 2020.

En aquests fòrums, moderats per l’economista i periodista Victor Bottini, hi han participat les següents organitzacions i associacions:
L’ACEDE, la Cecot, la Cambra de Comerç de Barcelona, Innobaix, la Unió Empresarial (UE), Dones pel Futur, l’Associació Gironina d’Empresàries (AGE), l’Associació d’Empresaris i els Emprenedors de Girona (AEEG) i ACAES (Associació Catalana, d’Empreses de Seguretat).

L’objectiu d’aquest document és consensuar un pla estratègic per impulsar el teixit empresarial català i proposar-ne un seguit de mesures per tal de superar la crisi econòmica derivada de la Covid-19.

Per a la realització d’aquest projecte s’ha dut a terme una metodologia inclusiva, amb la qual s’ha volgut donar veu a totes les associacions que representen el teixit empresarial català. Aquesta metodologia consta de quatre nivells: selecció de les principals dificultats de la nostra economia, selecció dels especialistes de cada àmbit, debats virtuals, posada en comú i conclusions.